Jom Baca

Thursday, March 7, 2013

Op tukar&ganti

بسم الله الرحمن الرحي

Agak berbaloi juga dalam jangka masa panjang berbakti saban hari kesana kemari .Hari ni time untuk si kuda padi minta di beri sedikit perhatian,nak buat DIY rasa tak berbaloi juga last2 hanto kedai motor senang celita ma.
rupanya teruk juga nak tukar&ganti front depan si kuda padi......jom kita layan apo yang doktor2 buat....Vroooooooooooooooooooooooooom



front kiri/kanan dan tayar harus di buka satu-persatu


operasi bermula

tekan dulu dan klip atas harus dibuka.harus hati-hati yeop

tanggal semua satu-satu dan cuci agar tiada minyak lama

siap untuk di pasang

jumlah kos ::::

servis,minyak baru dan tukar front inner made in taiwan: RM65
lepas nii projek apo pulak si kuda padi niii,cadang2 yea





2 comments:

ALoNa CintamaniszLite said...

Biasalah...orang pun keje hari2 badan leh sakit...inikan barangan teknikal mcm ni yg digunakan utk cari makan, hehe..

Mohd Pk said...

biasalah...guna dan pakai.
demi keselamatan ketika kita menggunakan nya.