Jom Baca

Saturday, April 16, 2011

Cabaran ...Facebook dan Blog

 
Media ni kian popular tak kira tua,muda,remaja dan kanak2...senang ,cepat dan mudah....kita hanya up date status apa yang terlintas di kepala...jika ramai rakan2..banyak lah komen-komen nya.Gambar pulak pelbagai gaya ada bak pepatah "macam2 ada" ,yea kan .
 
 
Berbanding Blog...kita perlukan sedikit kemahiran untuk menghasilkan blog  yea kan ,di alam maya ada pelbagai jenis blog ,gaya penulisan pun berbeza jugak.Jika kita ramai pengikut@pembaca setia banyak lah komen2 dan iklan di terima...hasil nya RM.Blog ni banyak memerlukan kita berfikir....maka hasil nya pun mantap kannn.   Bagi Bahulu....menulis blog banyak cabaran nya.. 
minat berkarya...maka terhasil blog niiii..

note jari : banyak promosi ,ramai tetamu yang bertandang
               banyak  cerita di keluarkan...maka kian ramai pembaca,jika cun@ comel tuan punya   
               blog pasti  ramai yang minat.               












          

2 comments:

nurulfzz said...

jom same2 memeriahkan contest ni =)

Contest Kisah Chentaku

ALoNa CintamaniszLite said...

wey..nama blog ko ni mengelirukan ler..bahulu.com tp sebenarnya bahulucom.blogspot.com..hehe..