Jom Baca

Thursday, August 8, 2013

kembar siam tak seiras...Dream 110cc

aku suatu masa dulu..dalam umur 3 tahun

As-salam , hari nii dan 1 syawal rutin seperti insan lain jugak,BS sambutnya dengan sederhana, bermaaf-maafan antara anak2,isteri dan makbapak biar pun kekadang ada yang terguris hati,siapalah aku niii?? Rutin ziarah saudara dekat jea ,jalan raya pun boleh tahan sibuknya almaklum masing2 balik kampung raya .Selama nii masing-masing sibuk dengan tugas masing2...mencari kesenangan dunia demi mengejar cita-cita serta impian.Sejak 14 thn dah kahwin hari raya ..anak2 yang paling seronok jejalan kata dema"" ayah dapat duit raya"' teringan aku masa2 kecik-kecik dulu cam tooo lah siap 1 kampung nak jelajah, hari nii zaman dah berubah dengan cepat...dulu2 paling tinggi pun 50sen dan paling kecik 20 sen....hari niii paling2 kurang pun 1 hinggit. nostagia masa lalu banyak mengajar akan satu kehidupan sebagai suami, ayah dan anak..............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................sambungan.
*Perbandingan Honda EX5 Dream 110 dan EX5 Dreamsama tapi tak serupa....sekadar info,udah siap booking dan hanya menanti plat.Lepas Raya niii baru lah merasa dan akan di pakai sesuka hati.hehehe

Entri kali ini memberi fokus perbandingan gambar dua generasi model Honda EX5. Dua model dipaparkan di sini ialah Honda EX5 Dream 110 dan EX5 Dream.
artikel dari gearjahat.blogspot.TQ


No comments: