Jom Baca

Saturday, September 7, 2013

The Power Of Dream..@ Honda Factory


As-salam ,

edisi terjah Kilang terbaru BSH sejak berpindah dari kilang lama .Teruja juga BS sebagai 

pengguna Jenama 

HONDA. Dari sedikit gambaran cukup bagi mengambarkan akan kecanggihan Kilang BSH 

Malaysia, ada potensi kuasai pasaran Kap di Msia . Ada rezeki nak jugak Admin teringin 

lawat juga.


Edisi ex5 110cc/ Blade keluaran terawal kilang baru nii,jika tak silap disamping model2 

sedia ada lain.Sesi pelancaran kap terbaru BSH iaitu wave dash 110cc terbaru,sebelum 

Indonesia telah dahului melancar model tersebut.

Terima kasih ALLAH atas segala rezeki yang Kau Kurniakan, Amin
BS antara pengguna terawal di sini ....
VROOOOOOOOOM bersama BSH .
yahoooo


Photos by MrPravin Menon and Bikes Republic sekalung penghargaan .


 headlight cover ready for paint.rasa part ex5 110cc..

 Euro II emission testing.ini bermakna motorsikal Malaysia mampu dijual luar negara.

Made in Malaysia.stok2 untuk seluruh Negara , permintaan yang  paling laris umpama pisang Panas kak ton.
ex5 antara model yang terpasar sejak 26 thn yang lalu dan mampu memberi penguasaan berterusan buat BSH.Sebelum ini ada
ura2 model ini akan dihentikan pengeluaran, sejak awal 9 ia telah dikekal dalam senarai produk.

Tugas Satu Ibadah.

too dia motor BS EX5 110cc
syok nya kerja2 kat BSH ,hari2 layan motor
bau motor baru usah di kenang lerr....kita niii sekali-sekala beli baru dapat bau kilang..

 running engine 

Nee Dash 110cc.. retail prices: 
Wave Dash S RM5,029
Wave Dash R RM5,289
Wave Dash Repsol RM5,419
 Motor Kap paling terbaru dari BSH setakat September 2013@6/9/14


apa yang ditawar buat pengguna>>>The 1st Malaysian kapcai with twin disc brakes and tubeless tyres. Lightweight and nimble as hell, good handling even better braking with the twin disc setup, styling is fantastic as well especially the Repsol R model, design cues taken directly from the CBR1000RR. Halogen headlights and nice integrated winkers. Velvety throttle response. Lovely muffler design.
sangat2 menarik bakal kuasai pasaran kap Malaysia

Sentuhan hasil kerja tenaga Manusia masih di perlukan untuk kerja2 yg detail seperti ini.
 
Decal application still needs the human touch.

 Test Ride..dari Wartawan tempatan,untung mereka dapat merasa jentara terbaru


Made in Penang >>Boon Siew Honda Sdn. Bhd.
721, Persiaran Cassia Selatan 1,
Kawasan Perindustrian Batu Kawan,
14100 Simpang Empat,
Pulau Pinang.
Yang Muda2 berminat boleh intai Job2 kosong di BSH ..


bersambung........

Jom terjah geng di Group Honda Ex5 110cc. info dan Maklumat dari BS sebagai rujukan .

2 comments:

aby said...

wah ..
warna Repsol pun ada yer ..
mcm warna motogp tu ..

Mohd Pk said...

cantik...jenuh masing2 nak buat pilihan...
kualiti dan ketahanan harus diutamakan .