Jom Baca

Wednesday, February 23, 2011

Katak oh Katak...

Hari nii Bahulu  dok merayau-rayau sana- sini ,ku terjumpa katak ais, Sapa ler punya kerja buat katak cam niii...Adakah anda ada terjumpa katak nii, meh kita bantu si katak too keluar dari situ......
hehehe ada jugak lepak kat sini

Jom kita nyanyi Bersama-sama..
one,two,three....

Katak oh Katak
kenapa panggil hujan
macam mana Aku tak panggil
ular nak makan Aku



..

5 comments:

man yusoef said...

haha..tau takpe...blogwalk harini, bnyk btol gmbr katak ni...tak phm btol

THE LEKAT LEKIT STORY said...

lagu salah menyalahkan.. lagenda tu

budak kampung said...

hahahaha......tetibe leh kuar lagu zaman bebudak dulu keh3

Bahulu said...

4 ALL >> hidup masa kini kita asyik menyalahkan itu -ini

anaiha yusof said...

salam ana nak buat promosi nie,
Dapat RM100 - RM500 Sehari Dengan Bisnes Segera!
Dapatkan Laman Web Anda Sendiri & Nikmati Keuntungan 100% Milik Anda.
Murah hanya rm 49.90
kalau nak maklumat lanjut sila layari link nie=)
http://www.dmshop.netii.net/
tq.100%confirm

lagi2 promosi kalau nak resepi resepi yang sedap & menarik sila layari link ini
http://mynoraza-resepiariffbonda.blogspot.com/
follow sekali pun chumel2 juga =)

dan juga tutorial letak banner HB dapat gain 4 sen per click =) http://splendiferousandleisure.blogspot.com/2011/02/tutorial-letak-heartbeatdapat-4-sen-1.html
tq
btw nice to know you keep in touch