Jom Baca

Wednesday, March 30, 2011

*DECO DECO BENG BENG BOONG !




As salam....hari nii dah 30 hb mac...kejap lagi 31 hb ,maka jelma lah pulak  April pulak..tugas-tugas seharian masih menanti Bahulu...bak kata pepatah " kerja sampai pencen " ...
di pendek kan cerita yang sedia  padat niii...Bahulu join pulak segmen otai kita nii  Ben Ashaari
korang Klik nanti kita terus zooom kat sana...yea

Pada yang  terjah kat sini korang komen2 yang patut-patut yea..@buatlah cam rumah korang sendiri...sudi2 kan lahhhh

Note :Sudah kah korang ke LHDN @lembaga Hasil....atau kata lain..tukang kutip cukai..masih ada masa lagi hingga akhir bulan April 2011..untuk kemas kini penyata pendapatan Tahun 2010..
yang mana2 kena Cukai Pendapatan...Faham jer lahhh..
jangan tunggu saat akhir.....nanti Jem terukk oooo..cam kes bayar Saman Hari tooo..mak oooi punya lah panjang...ramai pulak tooo.

As Salam ...........

2 comments:

mohd ridwan said...

Simple!!tapi smart and stylo~

mas saari said...

singgah dari segmen deco-deco beng beng booongg!

smart dah blog ni tapi kalau buang word verification tu lagi senang nak komen kot!