Jom Baca

Friday, March 18, 2011

TERKINI di pasaran......myfriends2u



Facebook adalah sebuah laman sosial paling popular ketika ini. Berada tempat kedua selepas Google mengikut statistik Alexa Rank malah mempunyai PageRank (PR) yang sama dengan Google sendiri. Facebook juga kini mengalahkan laman-laman sosial popular yang terdahulu seperti MySpace dan Friendster 


 
Kepada yang belum tahu atau yang dah tahu tapi buat-buat tak tahu, terdapat pendapat bahawa Facebook mempunyai banyak ‘kecacatan’ berhubung privacy policy
 Bahulu.com ada  juga memiliki akaun Facebook kat tepi tu jer..KLIK 
terus masuk Fb jangan lupa tambah Bahulu sebagai rakan ...too jika sudi.

Selalunya yang Bahulu baca atau dengar, ramai pengguna berat hati untuk meninggalkan Facebook adalah kerana:
  • Berhubung kembali dengan rakan sekolah yang telah lama terputus hubungan@boleh tambah kenalan yang jauh atau dekat.
  • Berhubung dengan keluarga yang jauh.
  • Antara kaedah terbaik (kerana bilangan pengguna yang ramai) mempromosikan produk, lamanweb atau blog dan sebagainya@orang2 niaga boleh ...Untung maa
Apa kata kita cuba Hak nii pulak  Free jer...KLIK sini  myfriends2u

"Tak kenal maka tak Cinta"

nota janggut : iklan nii tak di bayar oleh sesiapa..hanya nak berkongsi info@tambah Bahulu sebagai rakan Anda yea.


 

No comments: