Jom Baca

Friday, March 11, 2011

JELAJAH BLOG 2011 : AKU INI BLOGGER LELAKI !

Segmen bual bicara.......Bersama   En Ben Ashaari@ BA



Kata BA :    Sila jelaskan kenapa anda berblog ? 
Kata Bahulu : Minat..Blog nii umpana diari kehidupan kita ,tak kira suka-duka dapat di catitkan...sebagai rujukan di masa depan@kenangan terindah
jika ada pembaca sudi bertandang dan memberi sedikit komen..dah kira syukur,sekurang-kurang ada gak jiran2 yang sudi.



Kata BA  : Kenapakah blogger lelaki lebih kreatif dan blog lelaki lebih mudah dapat perhatian dari blog wanita ? 
Kata Bahulu :Tulis dengan ikhlas apa yang bermain di kotak minda ..contoh En BA ada jer story yang di keluarkan setiap masa...ikut kata hati dia.....tulis dan tulis.....Pantang terlintas kat kotak minda pasti En BA akan keluarkan kat Blog nya.Tak kan sikit-sikit nak cerita kat wife kott
nanti wife kata manja bebenor suami nya....lebih baik  tulis kat Blog.

Bab2 too yang jadikan lelaki ni serba kreatif,tak yah nak harap paras rupa...hehehehe

cukup lah macho......tak gitu??


Kata En BA  :   Blog wanita yang anda suka baca ... Kata Bahulu : Semua Blog wanita Bahulu  suka baca..tapi Hak nii Paling Bahulu Suka Baca..setiap hari pasti Bahulu akan di sini   ...korang Klik jer pasti tahu  jawapan nya.
..Deeja @Permata hati

okeyy...TQ,moga kita jumpa di lain Segmen.
As Salam...Jumaat yang indah@Moga kita di murahkan rezeki ...AMIN




7 comments:

c-tea said...

bahaulu lelaki???
sebelum ni ct ingat kan perempuan...sebaba bahulu kan..
hehe..tak perasan pulak rupenye lelaki..hehe...xper.sekarang ct dah tahu...

selama ni tak perasan gambar bahulu pakai baju merah kat sidebar nieha...

nitestalker said...

ha ah la....tak perasan lak encik bahulu... ingatkan dulu cik ke...puan ke....rupa-rupanya E.N.C.I.K!!! almaklumla...gambar kat sebelah tu "halluuuusss" sangat.... jangan marah cik...eh... encik bahulu.... (peace)

Dda Ly said...

err ye eh blogger llki lg kreatip? hikhik

meh ke rumah..
~plastic surgery follow up~
keep in touch ye..♥♥♥

nadiemsharmz said...

http://nadiemsharmz.blogspot.com/

jengok2 dr BA punye sgmen =)

solo molo said...

singgah dari segmen En Ben Ashaari...

apisv2 said...

salam,
menjelajah rakan2 blog;)

blog apisv2

Fuuyooh said...

salam kenal.. dtg dr blog abg ben.. nice entri.. hehe