Jom Baca

Thursday, March 3, 2011

Saman...

beberapa hari yang telah lalu heboh di katakan saman...

kat kedai kopi cerita pasal saman
kat tv pasal saman 
kat tesco dengar staff nya cerita pasal saman....
kat paper pun cerita saman, kat bank orang2 cerita saman
 
"ehhh berapa punya banyak saman daaa."

hari niii pulak  tarikh bayar saman dah pun di lanjutkan hingga 10/3/2011..ahhaaa
apa tunggu lagi ..........pi lah bayar saman

note tangan >>>> hati2 jangan sampai kena saman

 nii pulak jenis tak makan saman...sana-sini main hantam.

2 comments:

anaiha yusof said...

haah dilanjutkan sampai 10 hari kan,tapi kalu orang yang disaman tue tak bayr2 lagi tatau lah,ketuk je,lempang laju2 *heheh just kidding

kak ina kl (1) said...

lepas ni pun ramai tak bayar saman sebab mereka ingat tarikh akan di lanjutkan lagi..dan lagi..dan lagi...